Exposities

In Kunsthuis DEIK organiseren we op regelmatige basis bijzondere exposities.
Heb je zelf interesse om bij ons te exposeren? Neem dan gerust contact met ons op!

UPCOMING

Expositie: Us Bysu – Flow – KLIK VOOR MEER INFO –

Wij nodigen je van harte uit voor de opening van onze derde White Wall-expositie in Kunsthuis DEIK bij te wonen.

Datum: 19 april Tijd: 20:00 uur

We zijn verheugd u de fascinerende werken van Gonca Yılmaz te presenteren. Gonca is een getalenteerd afgestudeerde van de Faculteit voor Schone Kunsten van de Baskent Universiteit in Ankara, Turkije. Als student en medewerker van de gewaardeerde kunstenaar Burhan Ersan is Gonca een diepgaande artistieke reis begonnen, geïnspireerd door de transformatieve kracht van water.

Door de mystieke Reng-i Su-techniek te verkennen, heeft Gonca zich verdiept in de lessen van water en is ze haar eigen innerlijke ontdekkingsreis aangegaan. Haar kunstenaarschap, doordrenkt met de essentie van water, weerspiegelt de serene harmonie die te vinden is in overgave aan de stroming.

Vier met ons Gonca’s tweede tentoonstelling in Nederland, waarin ze de diepgaande lessen van water en haar unieke artistieke techniek deelt. Onder haar pseudoniem ‘By Su’, wat ‘door het water’ betekent, nodigt Gonca u uit om u onder te dompelen in de schoonheid en rust van haar creaties.

Kom en aanschouw de betoverende uitstraling van Gonca’s kunst en ga op reis door de diepten van de wijsheid van water. Tijdens de opening zal Gonca, naast haar schilderijen ook haar techniek aan het publiek demonstreren.

Wij heten je graag welkom met een hapje en een drankje op vrijdag 19 april 20:00 uur op de nieuwe langendijk 57B.

Met gekunstelde groet,
Kunsthuis DEIK

GEWEEST

Expositie: Andon Georgiev – Andonasty – KLIK HIER VOOR MEER INFO

10 NOVEMBER ODYSSEY: Expositie door Kathy Murillo
KLIK HIER VOOR MEER INFO